Bejelentés


KUVASZ KEDVENC FEHÉR MORCOS GERI ÉS BOXÓ BOXOS BOXI HONLAPJA


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás
Fehér - Morcos Geri, a kuvasz kedvenc

Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy a címben megfogalmazott tartalom abszolút valóság. Mi sem bizonyítja jobban, mint ez a saját weblap. Én diktálok - zárójelben megjegyzem - legalábbis erős késztetésem van rá, She pedig egyeztet velem, s ha magasabb szempontok el nem térítik, teljesíti a kívánságaimat, most éppen leírja a gondolataimat, mert bár nagyon okos kutya vagyok, írni nem tudok, de nincs is rá szükségem. Egyébként is kapóra jött, hogy She most tanulja a weblap-szerkesztést és úgy gondolta, rajtam gyakorol. Mindezt persze elsősorban azért teszi, mert örömmel foglalkozik velem, másrészt a mi remek kapcsolatunkat, közös jó tapasztalatainkat szeretnénk másokkal is megosztani, annál is inkább, mivel még mindig előítélet tapasztalható fajtám iránt. Számos rémtörténet kering rólunk, kuvaszokról, vadságunkról, nevelhetetlenségünkről, őrületeinkről és még ki tudja, mi minden negatív üzenete van egyesek számára a szónak: kuvasz! Az ismerősök gazdiékat is el akarták tántorítani tőlünk. Egészen elhűltek, amikor megtudták, első kutyájuk kuvasz. Állandóan védekezniük kellett, s bizonyítaniuk, hogy jól döntöttek. A kutya szakirodalom lázas tanulmányozásába kezdtek, különös tekintettel ránk, kuvaszokra. Tisztázódott előttük e nemes magyar fajta múltja, jelleme. Az olvasottak még inkább meggyőzték őket, hogy jó úton járnak. A kulturált tartási körülmények, a közös foglalkozások, a szeretet, a szükséges fegyelemmel ötvözve a legharciasabb szellemű ebet is hűséges társsá szelídíti. Én pedig történeteimmel igazolom, hogy igenis jól tették, hogy a kuvasz mellett voksoltak!

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Pető Zoltán [ 2011-01-22 16:09 ]

Nagyon jó, izléses Fehér-Morcos Geri weboldala, örülünk, hogy tenyészetünkben találtatok rá a nektek szimpatikus kiskuvaszra, aki az évek során sok örömet tudott nektek szerezni.
Üdvözlettel.: a tenyésztője.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!